Një sfidë e përditshmeLuaj sudoku online
SudokuPro.app Twitter pageSudokuPro.app Instagram pageSudokuPro.app Facebook page
pause image
00:00

Zhbër

Fshije

OFF

Shënime

OFF

Këshilla

OFF
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Puzzles sudoku falas të nivelit të ekspertëve.

Niveli ekspert i lojës Sudoku është i përshtatshëm për lojtarët me nivel të lartë përvoje në gjuhën e Sudoku. Niveli ekspert i Sudoku nuk është një lojë normale Sudoku dhe mund të kalohet vetëm përmes teknikave të vështira dhe strategjive të avancuara.

Rregullat kryesore të lojës Sudoku vazhdojnë të aplikohen në këtë nivel, dhe veçanërisht:

 • blue dot

  Numri i shifrave, rreshtave, shtyllave dhe seksioneve 3x3 mbetet i njëjtë në lojë.

 • blue dot

  Çdo shifër mund të përdoret vetëm një herë në çdo rresht, shtyllë ose katror të vogël.

 • blue dot

  Shuma e çdo seksioni është 45.

Por le të shohim se si Sudoku Expert ndryshon nga nivelet e tjera të Sudoku.

sudoku img

Karakteristikat e nivelit të Ekspertit Sudoku

 • blue dot

  Ju përballeni me një nivel më të lartë të vështirësisë në vendosjen e numrave në tablën e Sudoku.

 • blue dot

  Strategjitë bazë të Sudoku nuk do të jenë efektive dhe ju duhet të gjeni zgjidhje më të mira.

 • blue dot

  Mund të luani Sudoku me ndihmë ose pa ndihmë, por edhe për përdoruesit e përvojuar, në disa raste nuk është e mundur të përfundohet loja e Sudoku online pa ndihmë. Prandaj mos hezitoni dhe përdorni ndihmën në Sudoku Pro.

 • blue dot

  Shumica e tablave kërkojnë hyrjen e detyrueshme, "cifra pas cifre", "përpjekje-progres" dhe "seksioni i trefishtë", që dihen vetëm nga lojtarët e përvojuar. Sekreti qëndron në njohjen e rregullave të lojës Sudoku në nivelin ekspert dhe në ndjenjën e momentit kur të përdoren teknikat e duhura.

 • blue dot

  Duhet të kushtoni pak më shumë kohë. Luajtja e Sudoku online për ekspertë kërkon më shumë kohë krahasuar me nivelet e tjera.

sudoku img

Siy si të bëhem ekspert në strategjinë e Sudoku-s?

Nuk ka asnjë magji që do t'ju bëjë ekspert në Sudoku. Çelësi për të qenë një lojtar i aftë është të praktikoni më shumë në lojën Sudoku Pro dhe të kënaqeni me procesin. Nuk keni nevojë të detyroni veten të luani Sudoku në internet falas 100 herë në ditë nëse nuk e dëshironi. Shijoni procesin, mësoni teknika dhe strategji të reja, dhe arritjet tuaja nuk do të jenë larg!

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

main image

Sudoku është i thjeshtë!

Rregullat themelore të lojës Sudoku

Nëse jeni fillimtar dhe nuk dini si të zgjidhni sudoku, nuk ka asgjë për të turpëruar. Kjo lojë është shumë logjike dhe është shumë e lehtë për të mësuar si të luani sudoku. Ka 3 rregulla kryesore, dhe në varësi të llojit të lojës logjike që zgjidhni, mund të ketë disa nuancat, por rregullat kryesore të lojës sudoku mbeten të pandryshuara.

Objektivi:

Plotësoni rrjetën 9x9 në mënyrë që çdo kolonë, rresht dhe seksion 3x3 të përmbajë numrat nga 1 deri në 9. Tradicionalisht, nuk ka kufizime kohore, por disa sudoku online shtojnë kufizime kohore dhe ngjasojnë të nxitin të mendoni më shpejt.

Si të luani Sudoku?

Kur filloni, disa katrorë të rrjetës 9x9 tashmë do të kenë numra. Detyra juaj është të plotësoni hapësirat e zbura, pa lënë asnjë hapësirë të zbrazët.

Ju dështoni nëse:

 • blue dot

  Cdo rresht përmban dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Cdo kolonë ka dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Çdo seksion 3x3 ka dy numra të njëjtë.

KUJTOHU:

Cdo numër nga 1 deri në 9 mund të përdoret vetëm një herë në rresht, kolonë ose seksionin 3x3.

rules img

Shikoni, ju thamë se rregullat janë të lehta!

Tani mos humbni kohë në dyshime, aplikacioni më i mirë
për lojën e sudoku është Sudoku Pro dhe duhet ta provoni atë!

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

google marketapple market
Level:
LehtëE mesmeE vështirëEkspertEkstreme
SudokuPro.app Twitter pageSudokuPro.app Instagram pageSudokuPro.app Facebook page

Copyright © 2023 OmiPlay & OmiSoft. All Rights Reserved