pause image
00:00

Zhbër

Fshije

OFF

Shënime

OFF

Këshilla

OFF
1
2
3
4
5
6
7
8
9
mobile preview
logo of app

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

rating of app

Pse duhet të luani sudoku në internet?

Dëshironi të ushtroni trurin tuaj? Ose ndoshta jeni i mërzitur? Loja e preferuar logjike Sudoku është përditësuar në Sudoku Pro. Tani ju mund të mahniteni jo vetëm me puzzle-n e zakonshme, por edhe me sudoku në internet në kompjuterin tuaj ose telefonin! Mos u shqetësoni për rregullat komplekse të sudoku, qëllimi juaj është të plotësoni rrjetën 9x9, duke u siguruar që çdo rresht, kolonë dhe seksion 3x3 të ketë numra nga 1 deri në 9. Pavarësisht nëse luan sudoku në nivel të vështirë ose sudoku për fëmijë, do të merrni ende:

 • Rritja e fuqisë së trurit

 • Përmirësimet në përqendrim

 • Mendje më e mprehtë

Play Sudoku Online

Çfarë është Sudoku?

Thjeshtësisht të thënë, sudoku origjinale është një lojë e njohur japoneze, e cila u shfaq rreth shekullit të 19. Lojërat moderne sudoku kanë si bazë vendosjen logjike të numrave sipas rregullave të caktuara. Ka shumë variante të kësaj loje në internet.

 • Sudoku online/offline. Nëse ju pëlqen Sudoku, luajtja e tij në internet përmes uebi ose aplikacioneve mobile do të jetë edhe më interesante. Përveç kësaj, ju mund të gëzoheni me Sudoku falas.

 • Lojëra Sudoku për grupmoshat e ndryshme, si Sudoku për fëmijë ose lojëra Sudoku online për 60+.

 • Nivele të ndryshme. Ka shumë variante - Sudoku të lehta dhe të vështira, Sudoku ekspert dhe Sudoku mesatar për fillestarë dhe lojtarë të përvojuar.

 • Sudoku e jashtëzakonshme. Nëse luajtja e Sudoku falas online nuk është e mjaftueshme, ka shumë variante të tjera të lojërave logjike të ngjashme.

Play Sudoku Online

Dhe Sudoku Pro është një program i avancuar që mund të bëhet lehtësisht aktiviteti juaj i preferuar.

Luhimi Sudoku online është gjithmonë një eksperiencë e rehatshme dhe e lehtë për përdorim për fillestarë dhe profesionistë.

Dhe nëse keni frikë se lojrat online Sudoku do të mbarojnë shumë shpejt, ka mbi 6670903752021072936960 opsione të ndryshme, kështu që kjo mjafton për shumë kohë.

Sudoku Pro është një lojë logjike falas, nuk kërkon llogaritje ose aftësi matematikore speciale. Ju thjesht duhet të përqendroheni dhe të njihni rregullat e lojës Sudoku. Nuk e dini si të luani Sudoku falas? Lexoni më tej!

Luaj më së miri

Online

Sudoku!

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

main image

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

Sudoku është i thjeshtë!

Rregullat themelore të lojës Sudoku

Nëse jeni fillimtar dhe nuk dini si të zgjidhni sudoku, nuk ka asgjë për të turpëruar. Kjo lojë është shumë logjike dhe është shumë e lehtë për të mësuar si të luani sudoku. Ka 3 rregulla kryesore, dhe në varësi të llojit të lojës logjike që zgjidhni, mund të ketë disa nuancat, por rregullat kryesore të lojës sudoku mbeten të pandryshuara.

Objektivi:

Plotësoni rrjetën 9x9 në mënyrë që çdo kolonë, rresht dhe seksion 3x3 të përmbajë numrat nga 1 deri në 9. Tradicionalisht, nuk ka kufizime kohore, por disa sudoku online shtojnë kufizime kohore dhe ngjasojnë të nxitin të mendoni më shpejt.

Si të luani Sudoku?

Kur filloni, disa katrorë të rrjetës 9x9 tashmë do të kenë numra. Detyra juaj është të plotësoni hapësirat e zbura, pa lënë asnjë hapësirë të zbrazët.

Ju dështoni nëse:

 • blue dot

  Cdo rresht përmban dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Cdo kolonë ka dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Çdo seksion 3x3 ka dy numra të njëjtë.

KUJTOHU:

Cdo numër nga 1 deri në 9 mund të përdoret vetëm një herë në rresht, kolonë ose seksionin 3x3.

rules img

Shikoni, ju thamë se rregullat janë të lehta!

Tani mos humbni kohë në dyshime, aplikacioni më i mirë
për lojën e sudoku është Sudoku Pro dhe duhet ta provoni atë!

logo of app

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

rating of app