pause image
00:00

Zhbër

Fshije

OFF

Shënime

OFF

Këshilla

OFF
1
2
3
4
5
6
7
8
9
mobile preview
logo of app

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

rating of app

Luaj Sudoku të ndërmjetëm.

Puzzlet e Sudoku në nivelin mesatar janë më të vështira se ato për fillestarë dhe kërkojnë një taktikë të caktuar për zgjidhjen e tyre në mënyrë të shpejtë. Nëse keni filluar me Sudoku në nivelin e lehtë, shumë shpejt do të ndjeni se i zgjidhni ato shumë shpejt dhe do të dëshironi më shumë!

Në këtë fazë, ju mund të provoni të kaloni në Sudoku në nivelin mesatar. Për puzzle-t e Sudoku online në nivelin mesatar, rregullat mbeten të njëjta. Numrat nga 1 deri në 9 mund të paraqiten vetëm një herë në çdo seksion 3x3, rresht dhe kolonë.

Play Sudoku Online Free Medium Level

Si mund të jem i sigurt se jam gati për Sudoku të ndërmjetëm?

 • A nuk keni ndonjë pyetje në lidhje me si të luani Sudoku?

 • A keni zgjidhur të paktën 10 shiritat e Sudoku në nivelin e lehtë?

 • A nuk ndjeni më vështirësi kur luani lojërat intelektuale Sudoku në nivelin e lehtë?

 • A zgjidhni çdo lojë të re shumë shpejt?

Nëse përgjigjja juaj është "po" për të gjitha pyetjet e lartpërmendura, atëherë jeni gati të kaloni në lojën e Sudoku në nivelin mesatar të logjikës. Gjithashtu, nëse puzzle-t bëhen shumë të vështira, gjithmonë mund të ktheheni prapa dhe të praktikoni pak më shumë.

Play Sudoku Online Free Medium Level

Si të zgjidhni Sudoku të ndërmjetëm në internet?

Që të kaloni nivelin mesatar të lojës Sudoku online, ju duhet të mësoni një taktikë efektive të lojës. Le të shqyrtojmë sekretet kryesore të Sudoku Pro, që do t'ju ndihmojnë të përmirësoni aftësitë tuaja në zgjidhjen e puzzle-ve numerike të Sudoku.

 • Përdorni shënime për të ndjekur veprimet tuaja dhe lehtësuar zgjidhjen e shpejtë.

 • Përdorni funksionin e kthimit prapa për të kthyer disa hapa prapa nëse shkoni në drejtim të gabuar.

 • Përdorni ndihmën e Sudoku Pro për nivelin mesatar nëse keni nevojë për ndihmë.

Gjithashtu, është e rëndësishme të mësoni teknikat e lojës Sudoku, jo vetëm taktikën, për të kaluar nivelet më shpejt. Por mos harroni, nuk ka nevojë të garoni dhe të arrini një nivel ekstrem brenda një jave! Sjellni një sfidë mendore vetes! Aplikacioni Sudoku Pro është këtu për ju gjithmonë, për të ju argëtuar dhe për të kaluar një kohë të mrekullueshme kur t’ju vijë dëshira për të luajtur Sudoku online!

Luaj më së miri

Online

Sudoku!

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

main image

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

Sudoku është i thjeshtë!

Rregullat themelore të lojës Sudoku

Nëse jeni fillimtar dhe nuk dini si të zgjidhni sudoku, nuk ka asgjë për të turpëruar. Kjo lojë është shumë logjike dhe është shumë e lehtë për të mësuar si të luani sudoku. Ka 3 rregulla kryesore, dhe në varësi të llojit të lojës logjike që zgjidhni, mund të ketë disa nuancat, por rregullat kryesore të lojës sudoku mbeten të pandryshuara.

Objektivi:

Plotësoni rrjetën 9x9 në mënyrë që çdo kolonë, rresht dhe seksion 3x3 të përmbajë numrat nga 1 deri në 9. Tradicionalisht, nuk ka kufizime kohore, por disa sudoku online shtojnë kufizime kohore dhe ngjasojnë të nxitin të mendoni më shpejt.

Si të luani Sudoku?

Kur filloni, disa katrorë të rrjetës 9x9 tashmë do të kenë numra. Detyra juaj është të plotësoni hapësirat e zbura, pa lënë asnjë hapësirë të zbrazët.

Ju dështoni nëse:

 • blue dot

  Cdo rresht përmban dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Cdo kolonë ka dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Çdo seksion 3x3 ka dy numra të njëjtë.

KUJTOHU:

Cdo numër nga 1 deri në 9 mund të përdoret vetëm një herë në rresht, kolonë ose seksionin 3x3.

rules img

Shikoni, ju thamë se rregullat janë të lehta!

Tani mos humbni kohë në dyshime, aplikacioni më i mirë
për lojën e sudoku është Sudoku Pro dhe duhet ta provoni atë!

logo of app

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

rating of app