Një sfidë e përditshmeLuaj sudoku online
SudokuPro.app Twitter pageSudokuPro.app Instagram pageSudokuPro.app Facebook page
pause image
00:00

Zhbër

Fshije

OFF

Shënime

OFF

Këshilla

OFF
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Sudoku ekstrem në internet

A dëshironi të pranoni një sfidë të vërtetë? Sudoku e vështirë ekstreme është një rombllomë mega e ndryshme nga sudoku online që mund të keni parë më parë. Niveli ekstrem i sudoku-s i bëhet rob vetëm lojtarëve më të përvojshëm, por nëse ju pëlqejnë sfidat dhe dëshironi të testoni mendjen tuaj, kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ushtruar trurin tuaj. Por si të luani sudoku në nivelin ekstrem?

 • blue dot

  Fillo nga seksionet 3x3. Për të zgjidhur sudoku ekstrem online, qasja më e mirë është të filloni nga zona me numrin më të madh të numrave të vendosur paraprakisht. Si rregull, ata janë më të lehtë për t'u përballur se të tjerët.

 • blue dot

  Gjeni strategjinë tuaj. Edhe pse mund të keni zgjidhur sudoku të vështira të mëparshme duke përdorur një strategji intuitivisht të kuptueshme, për nivelin ekstrem, kjo nuk është e mjaftueshme. Ju duhet të keni një qasje të menduar dhe një strategji për të mos mbetur i bllokuar në 10 minutat e para.

sudoku img

Pse duhet të luani sudoku në një nivel ekstrem?

 • blue dot

  Zgjidhja e një sfide të vështirë të sudoku sigurisht do të ndezë interesin tuaj dhe do t'ju tregojë se ende keni shumë për të mësuar në rrugën drejt ekspertizës.

 • blue dot

  Luajtja e sudoku-s në një nivel më të vështirë do t'ju sjellë një ndjenjë të madhe suksesi kur t'i zgjidhni ato në fund.

 • blue dot

  Sudoku e nivelit ekstrem krijon një sfidë të mendjes që shtyn trurin tuaj dhe mendimin logjik për të punuar në një detyrë të re. Kjo më pas çon në një përqendrim më të mirë, përmirësimin e aftësive për zgjidhjen e problemeve dhe avantazhe të tjera pozitive për shëndetin mendor, nëse luhet sudoku çdo ditë.

sudoku img

Provoni Extreme Sudoku Pro

Pavarësisht faktit se niveli ekstrem nuk është për të gjithë, kjo nuk duhet të ju pengojë të provoni atë. Nëse jeni plotësisht fillimtar, ne nuk rekomandojmë të filloni menjëherë me romblloma ekstreme, por të provoni sudoku të lehta së pari. Por nëse keni zgjidhur sudoku shumë të vështira dhe sudoku të nivelit ekspert, ju vërtet duhet të provoni lojërat ekstreme të Sudoku Pro.

Mos kini frikë të luani sudoku online në nivelin ekstrem, sepse edhe nëse kërkon kohë për ta zgjidhur, një detyrë e tillë mund të sjellë një aventurë argëtuese, të ndihmojë të largoheni nga rutina e përditshme dhe të ushtrojë trurin tuaj. Trajnimi i rregullt i mendjes do të sjellë sukses në punën tuaj dhe në aspektet personale të jetës tuaj.

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

main image

Sudoku është i thjeshtë!

Rregullat themelore të lojës Sudoku

Nëse jeni fillimtar dhe nuk dini si të zgjidhni sudoku, nuk ka asgjë për të turpëruar. Kjo lojë është shumë logjike dhe është shumë e lehtë për të mësuar si të luani sudoku. Ka 3 rregulla kryesore, dhe në varësi të llojit të lojës logjike që zgjidhni, mund të ketë disa nuancat, por rregullat kryesore të lojës sudoku mbeten të pandryshuara.

Objektivi:

Plotësoni rrjetën 9x9 në mënyrë që çdo kolonë, rresht dhe seksion 3x3 të përmbajë numrat nga 1 deri në 9. Tradicionalisht, nuk ka kufizime kohore, por disa sudoku online shtojnë kufizime kohore dhe ngjasojnë të nxitin të mendoni më shpejt.

Si të luani Sudoku?

Kur filloni, disa katrorë të rrjetës 9x9 tashmë do të kenë numra. Detyra juaj është të plotësoni hapësirat e zbura, pa lënë asnjë hapësirë të zbrazët.

Ju dështoni nëse:

 • blue dot

  Cdo rresht përmban dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Cdo kolonë ka dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Çdo seksion 3x3 ka dy numra të njëjtë.

KUJTOHU:

Cdo numër nga 1 deri në 9 mund të përdoret vetëm një herë në rresht, kolonë ose seksionin 3x3.

rules img

Shikoni, ju thamë se rregullat janë të lehta!

Tani mos humbni kohë në dyshime, aplikacioni më i mirë
për lojën e sudoku është Sudoku Pro dhe duhet ta provoni atë!

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

google marketapple market
Level:
LehtëE mesmeE vështirëEkspertEkstreme
SudokuPro.app Twitter pageSudokuPro.app Instagram pageSudokuPro.app Facebook page

Copyright © 2023 OmiPlay & OmiSoft. All Rights Reserved