pause image
00:00

Zhbër

Fshije

OFF

Shënime

OFF

Këshilla

OFF
1
2
3
4
5
6
7
8
9
mobile preview
logo of app

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

rating of app

Sudoku është një nivel i thjeshtë për fillestarët.

Nëse nuk keni luajtur kurrë sudoku online më parë, ju rekomandojmë të filloni me sudoku për fillestarë. Sfidat e lehta të përditshme jo vetëm që sjellin kënaqësi, por gjithashtu trajnojnë konsentrimin dhe vëmendjen.

Do të vëreni se sa shpejt do të përmirësohet konsentrimi juaj, nëse loja e sudoku bëhet pjesë e argëtimit tuaj të përditshëm. Veçanërisht është e dobishme për të luajtur sudoku me rregullsi për personat e moshuar, për të mbajtur mendorinë e tyre të zgjuar.

Easy Sudoku Online For Beginners

Për kë është i përshtatshëm niveli sudoku easy?

 • Në personat që nuk dinë të luajnë sudoku

 • Përdoruesve që pyesin veten "si të mësoj të luaj sudoku?"

 • Fëmijëve që duan lojëra logjike

 • Personave të moshuar që mund të luajnë sudoku online dhe të trajnojnë kujtesën

 • Të gjithëve që vuajnë nga stresi kronik dhe ankthi.

Për shumicën e njerëzve është e mundur të luajnë Sudoku në nivelin e lehtë në internet, sepse është argëtuese dhe falas. Nëse nuk dini si të zgjidhni Sudoku - nuk ka problem, do t'ju pëlqejë të zgjidhni këtë puzzle japoneze.

Easy Sudoku Online For Beginners

Si të luani Sudoku të thjeshtë?

Për të luajtur Sudoku falas, nuk keni nevojë të shqetësoheni për:

 • Klikoni për të shkarkuar Sudoku falas ose shkruani SudokuPro në App Store ose Google Play

 • Mësoni rregullat kryesore të lojës Sudoku

 • Gëzohuni me aventurat argëtuese online të Sudoku në nivelin e lehtë.

Loja e Sudoku ka shumë përfitime - është një argëtim dhe një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar kujtesën. Nëse keni qenë të shqetësuar për mungesën e përvojës, mos u shqetësoni - nivelin e lehtë të Sudoku Pro është perfekt për ju!

Luaj më së miri

Online

Sudoku!

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

main image

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

Sudoku është i thjeshtë!

Rregullat themelore të lojës Sudoku

Nëse jeni fillimtar dhe nuk dini si të zgjidhni sudoku, nuk ka asgjë për të turpëruar. Kjo lojë është shumë logjike dhe është shumë e lehtë për të mësuar si të luani sudoku. Ka 3 rregulla kryesore, dhe në varësi të llojit të lojës logjike që zgjidhni, mund të ketë disa nuancat, por rregullat kryesore të lojës sudoku mbeten të pandryshuara.

Objektivi:

Plotësoni rrjetën 9x9 në mënyrë që çdo kolonë, rresht dhe seksion 3x3 të përmbajë numrat nga 1 deri në 9. Tradicionalisht, nuk ka kufizime kohore, por disa sudoku online shtojnë kufizime kohore dhe ngjasojnë të nxitin të mendoni më shpejt.

Si të luani Sudoku?

Kur filloni, disa katrorë të rrjetës 9x9 tashmë do të kenë numra. Detyra juaj është të plotësoni hapësirat e zbura, pa lënë asnjë hapësirë të zbrazët.

Ju dështoni nëse:

 • blue dot

  Cdo rresht përmban dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Cdo kolonë ka dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Çdo seksion 3x3 ka dy numra të njëjtë.

KUJTOHU:

Cdo numër nga 1 deri në 9 mund të përdoret vetëm një herë në rresht, kolonë ose seksionin 3x3.

rules img

Shikoni, ju thamë se rregullat janë të lehta!

Tani mos humbni kohë në dyshime, aplikacioni më i mirë
për lojën e sudoku është Sudoku Pro dhe duhet ta provoni atë!

logo of app

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

rating of app