pause image
00:00

Zhbër

Fshije

OFF

Shënime

OFF

Këshilla

OFF
1
2
3
4
5
6
7
8
9
mobile preview
logo of app

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

rating of app

Puzzles sudoku falas të nivelit të ekspertëve.

Niveli ekspert i lojës Sudoku është i përshtatshëm për lojtarët me nivel të lartë përvoje në gjuhën e Sudoku. Niveli ekspert i Sudoku nuk është një lojë normale Sudoku dhe mund të kalohet vetëm përmes teknikave të vështira dhe strategjive të avancuara.

Rregullat kryesore të lojës Sudoku vazhdojnë të aplikohen në këtë nivel, dhe veçanërisht:

 • Numri i shifrave, rreshtave, shtyllave dhe seksioneve 3x3 mbetet i njëjtë në lojë.

 • Çdo shifër mund të përdoret vetëm një herë në çdo rresht, shtyllë ose katror të vogël.

 • Shuma e çdo seksioni është 45.

Por le të shohim se si Sudoku Expert ndryshon nga nivelet e tjera të Sudoku.

Free Sudoku Expert Level Puzzles

Karakteristikat e nivelit të Ekspertit Sudoku

 • Ju përballeni me një nivel më të lartë të vështirësisë në vendosjen e numrave në tablën e Sudoku.

 • Strategjitë bazë të Sudoku nuk do të jenë efektive dhe ju duhet të gjeni zgjidhje më të mira.

 • Mund të luani Sudoku me ndihmë ose pa ndihmë, por edhe për përdoruesit e përvojuar, në disa raste nuk është e mundur të përfundohet loja e Sudoku online pa ndihmë. Prandaj mos hezitoni dhe përdorni ndihmën në Sudoku Pro.

 • Shumica e tablave kërkojnë hyrjen e detyrueshme, "cifra pas cifre", "përpjekje-progres" dhe "seksioni i trefishtë", që dihen vetëm nga lojtarët e përvojuar. Sekreti qëndron në njohjen e rregullave të lojës Sudoku në nivelin ekspert dhe në ndjenjën e momentit kur të përdoren teknikat e duhura.

 • Duhet të kushtoni pak më shumë kohë. Luajtja e Sudoku online për ekspertë kërkon më shumë kohë krahasuar me nivelet e tjera.

Free Sudoku Expert Level Puzzles

Siy si të bëhem ekspert në strategjinë e Sudoku-s?

Nuk ka asnjë magji që do t'ju bëjë ekspert në Sudoku. Çelësi për të qenë një lojtar i aftë është të praktikoni më shumë në lojën Sudoku Pro dhe të kënaqeni me procesin. Nuk keni nevojë të detyroni veten të luani Sudoku në internet falas 100 herë në ditë nëse nuk e dëshironi. Shijoni procesin, mësoni teknika dhe strategji të reja, dhe arritjet tuaja nuk do të jenë larg!

Luaj më së miri

Online

Sudoku!

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

main image

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

Sudoku është i thjeshtë!

Rregullat themelore të lojës Sudoku

Nëse jeni fillimtar dhe nuk dini si të zgjidhni sudoku, nuk ka asgjë për të turpëruar. Kjo lojë është shumë logjike dhe është shumë e lehtë për të mësuar si të luani sudoku. Ka 3 rregulla kryesore, dhe në varësi të llojit të lojës logjike që zgjidhni, mund të ketë disa nuancat, por rregullat kryesore të lojës sudoku mbeten të pandryshuara.

Objektivi:

Plotësoni rrjetën 9x9 në mënyrë që çdo kolonë, rresht dhe seksion 3x3 të përmbajë numrat nga 1 deri në 9. Tradicionalisht, nuk ka kufizime kohore, por disa sudoku online shtojnë kufizime kohore dhe ngjasojnë të nxitin të mendoni më shpejt.

Si të luani Sudoku?

Kur filloni, disa katrorë të rrjetës 9x9 tashmë do të kenë numra. Detyra juaj është të plotësoni hapësirat e zbura, pa lënë asnjë hapësirë të zbrazët.

Ju dështoni nëse:

 • blue dot

  Cdo rresht përmban dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Cdo kolonë ka dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Çdo seksion 3x3 ka dy numra të njëjtë.

KUJTOHU:

Cdo numër nga 1 deri në 9 mund të përdoret vetëm një herë në rresht, kolonë ose seksionin 3x3.

rules img

Shikoni, ju thamë se rregullat janë të lehta!

Tani mos humbni kohë në dyshime, aplikacioni më i mirë
për lojën e sudoku është Sudoku Pro dhe duhet ta provoni atë!

logo of app

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

rating of app