pause image
00:00

Zhbër

Fshije

OFF

Shënime

OFF

Këshilla

OFF
1
2
3
4
5
6
7
8
9
mobile preview
logo of app

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

rating of app

Sudoku është shumë i vështirë në internet.

Puzzle-t e vështira Sudoku në gazeta janë të kaluarë, pasi puzzle-t e vështira të Sudoku online falas janë ato që i duhen të gjithë lojtarëve të përvojuar. Puzzle-t e vështira të Sudoku përshtaten për lojtarët e përvojuar që dëshirojnë të përmirësojnë teknikën e tyre të lojës dhe të provojnë inteligjencën e tyre. Për kë do të përshtaten puzzle-t e vështira të Sudoku?

 • Për njerëzit e të gjitha moshave, me përvojë në sudoku

 • Për lojtarët që kanë kaluar sudoku të nivelit të lehtë dhe të mesëm

 • Për përdoruesit që dinë të zgjidhin sudoku të nivelit të vështirë.

Sudoku Online Hard Level

Si të zgjidhni Sudoku të një niveli të vështirë? - Teknika të njohura

Jo të gjithë përdoruesit mund të luajnë menjëherë Sudoku të vështira online për shkak të faktit që ky nivel loje kërkon përvojë dhe njohuri të caktuara. Le të shqyrtojmë metodat më të shpeshta të vështira, që duhet të njihni për të luajtur Sudoku në këtë nivel.

 • Skanimi i panelit Sudoku. Kjo është, ndoshta, taktika më e thjeshtë dhe më e përdorur. Skanimi përdoret gjithmonë në çdo nivel të Sudoku online. Teknika është shumë intuitive dhe efektive. Dhe gjithçka që ju duhet të bëni është të skanimi rreshtin, shtyllën ose zonën me tre blloqe në një ose dy drejtime.

 • Kandidatët e vetëm. Në Sudoku, kjo është një teknikë që kërkon të hulumtosh kolonat e përrethme, rreshtat logjike dhe seksionet 3x3 për të gjetur vetëm një katrore të zbrazët. Duke marrë parasysh rregullat e lojës Sudoku, ai mund të ketë vetëm një numër të mundshëm, pra një kandidat të vetëm. Kur gjeni një numër të tillë, mund të vazhdoni të kërkoni derisa të zgjidhni të gjitha lojërat online të Sudoku.

 • Përjashtimi. Nuk mund të zgjidhni Sudoku të vështira online nëse nuk përdorni përjashtimet. Kjo është një teknikë kyçe që bazohet në skanim. Pasi numrat nga 1 deri në 9 nuk mund të përsëriten, mund të hiqni një numër të caktuar nëse tashmë ekziston.

Sudoku Online Hard Level

Sudoku është shumë i vështirë, a është ky niveli i fundit?

Jo! Sudoku e vështirë në aplikacionin tonë Sudoku Pro nuk është niveli i fundit, dhe kur ju e merrni në dorë, do të keni ende 2 nivele më të vështira: Sudoku ekspert dhe Sudoku ekstrem. Avantazhet e zgjidhjes së Sudoku të vështira janë:

 • Një sfidë e madhe për lojtarët e avancuar Sudoku

 • Zhvillimi i vërtetë i trurit

 • Rritni nivelin e përqendrimit

 • Zhvilloni aftësitë e zgjidhjes.

Luaj më së miri

Online

Sudoku!

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

main image

SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI SHKARKO TANI

Sudoku është i thjeshtë!

Rregullat themelore të lojës Sudoku

Nëse jeni fillimtar dhe nuk dini si të zgjidhni sudoku, nuk ka asgjë për të turpëruar. Kjo lojë është shumë logjike dhe është shumë e lehtë për të mësuar si të luani sudoku. Ka 3 rregulla kryesore, dhe në varësi të llojit të lojës logjike që zgjidhni, mund të ketë disa nuancat, por rregullat kryesore të lojës sudoku mbeten të pandryshuara.

Objektivi:

Plotësoni rrjetën 9x9 në mënyrë që çdo kolonë, rresht dhe seksion 3x3 të përmbajë numrat nga 1 deri në 9. Tradicionalisht, nuk ka kufizime kohore, por disa sudoku online shtojnë kufizime kohore dhe ngjasojnë të nxitin të mendoni më shpejt.

Si të luani Sudoku?

Kur filloni, disa katrorë të rrjetës 9x9 tashmë do të kenë numra. Detyra juaj është të plotësoni hapësirat e zbura, pa lënë asnjë hapësirë të zbrazët.

Ju dështoni nëse:

 • blue dot

  Cdo rresht përmban dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Cdo kolonë ka dy numra të njëjtë

 • blue dot

  Çdo seksion 3x3 ka dy numra të njëjtë.

KUJTOHU:

Cdo numër nga 1 deri në 9 mund të përdoret vetëm një herë në rresht, kolonë ose seksionin 3x3.

rules img

Shikoni, ju thamë se rregullat janë të lehta!

Tani mos humbni kohë në dyshime, aplikacioni më i mirë
për lojën e sudoku është Sudoku Pro dhe duhet ta provoni atë!

logo of app

Sudoku Pro është një lojë puzzle

OmiSoft

rating of app